fbpx

Abde Ezzalzouli kræver spilletid for at blive i Barca

Anders Lang Jensen - 06.04.23

// Abdessamad Ezzalzouli

21-årige Abde Ezzalzouli er i denne sæson udlejet til Osasuna i La Liga, og offensivspillerens fine udvikling gør, at Barca gerne ser ham i truppen næste sæson. Abde vil dog kun vende tilbage, hvis han får en rolle på Xavis mandskab.

Planen for Abde Ezzalzouli er lige nu, at han skal vende tilbage til Barca efter denne sæson for at forsøge at overbevise Xavi om en plads i truppen til næste sæson. Barca er glade for Abdes udvikling, men selvom han gerne vil blive i Barca, kræver han spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport prioriterer Abde Ezzalzouli også selv at komme til Barca, men rent sportsligt vil han have en afklaring fra Xavi om sin rolle på Barca-holdet. Netop det kan synes svært med den voldsomme konkurrence på Abdes position på kanten med Raphinha, Ansu Fati, Ferran Torres og Ousmane Dembélé.

Barcas økonomiske situation kan samtidig ende med at have den modsatte effekt på Abdes fremtid. Marokkaneren har interesse udefra – blandt andet fra Premier League – og med den store konkurrence i Barca kan klubben blive fristet af at sælge Abde til sommer for at indkassere en attraktiv og vigtig transfersum.

abde1

.:FORSIDE:.