fbpx
Annonce

18-årige Ángel Alarcón kan få debut i aften

FCBARCELONA.DK - 19.01.23

// Angel Alarcon

Da Xavi i går udtog sin trup til pokalkampen mod Ceuta, stod der et navn på listen, som er ubekendt for de fleste. Der er tale om ynglingeholdets topscorer Angel Alarcón, der meget vel kan få sin debut på førsteholdet.

Med fravalget af Memphis Depay til kampen mod Ceuta i aften, har Xavi ønsket at supplere sin trup med en anden angriber. Barca-træneren kunne have kigget mod andetholdet Barca Atlétic, men i stedet faldt valget på Angel Alarcón fra Juvenil A, der er klubbens ynglingehold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alarcón beskrives som en alsidig angriber, der både kan agere spidsangriber og spille på begge kanter. Han er fysisk stærk, hurtig og ikke mindst uhyre målfarlig. Det bekræftes af, at han er topscorer hos Juvenil A med 12 scoringer indtil nu denne sæson, hvoraf 9 er sat ind i ligaen og tre i Youth League, blandt andet mod Bayern München og Inter.

Det er helt sikkert disse bedrifter der har fået Xavi til at udtage catalanske Alarcón, der kom til La Masia i 2018 fra lokalrivalerne Espanyol. Nu er han udtaget til sin første kamp for førsteholdet og det er slet ikke usandsynligt, at han får sin debut i aftenens opgør i Ceuta.

Alarcón får næppe en plads fra start, men en indskiftning i anden halvleg er absolut en mulighed, da Xavi hellere end gerne vil give de unge talenter den oplevelse og motivation det er, at spille for klubbens bedste mandskab.



.:FORSIDE:.