fbpx

16-årige Pau Cubarsí fik flot debut

FCBARCELONA.DK - 19.01.24

Den kun 16-årige Pau Cubarsí blev sendt på banen fra anden halvlegs start i pokalkampen mod Unionistas i går, da Andreas Christensen måtte udgå. Det var hans debut for Barca og det slap han særdeles godt fra.

Andreas Christensen følte lidt ubehag og derfor valgte Xavi at foretage en ændring i det centrale forsvar, der i forvejen var ramt af fravær af Araujo, Martínez og Alonso. Derfor var eneste alternativ den kun 16-årige Cubarsí, der indtil da ikke havde spillet en officiel kamp i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cubarsís føste aktion var en lang og præcis tværpasning og det vidnede om stor selvtillid. De flotte takter fortsatte, for da kampen var slut var Cubarsí noteret for 60 pasninger, hvoraf 56 var nået korrekt frem.

Den unge spiller havde samtidig overskud til at deltage i det opbyggende spil, ligesom han heller ikke holdt sig tilbage med at dirigerer med sine berømte holdkammerater.

Cubarsí kunne også glæde sig over at blive noteret for en assist, for han var på bolden lige inden at Koundé sendte et langskud i nettet til 1-2.

Flot debut af den unge spiller og det er næppe sidste gang, at man har set ham i Barca-trøjen.// Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.