fbpx

Xavi: 'Der mangler stadig de vigtigste titler'

FCBARCELONA.DK - 25.01.24

 


Xavi forsøgte at bevare optimismen, da han udtalte sig efter 4-2 nederlaget mod Bilbao, der betød exit af Copa del Rey. Han var stolt over at holdet havde prøvet og han understregede, at de vigtigste titler stadig er i spil.

'Først og fremmest er jeg skuffet, for vi mistede en mulig titel og for den måde vi tabte på, efter forlænget spilletid. Jeg er dog stolt over at holdet forsøgte og kæmpede for det, selvom flere havde kramper til sidst' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg synes vi spillede godt mod et stærkt hold, der er meget stærke på hjemmebane. Efter lodtrækningen sagde jeg, at vi ikke havde været heldige med modstanderen. Vi havde muligheden for at vinde på Lamines chance, men vi kan være stolte over at have forsøgt' fortsatte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Mange tidlige mål denne sæson:
'Det er mangel på koncentration og konkrete fejl. Vi har analyseret det, men det gik ikke som vi gerne ville'.

Tror Xavi stadig på titler denne sæson?
'Jeg er helt rolig, for der er stadig de to vigtigste titler tilbage. Vi vil forsøge at vinde La Liga og Champions League'.

Sejren til Athletic:
'Athletic har fortjent at komme videre. De spiller aggressivt og med intensitet, men det er ærgerligt, for det kunne være gået begge veje'.

Hvordan kan holdet rejse sig efter skuffelsen?
'Vi skal vinde på lørdag, for holdet kan kun rejse sig gennem sejre. Vi skal fokusere på La Liga og Champions League'.// Xavi // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.