fbpx

Semedo: 'Vidal var nøglen til vores comeback'

Magnus Wind - 04.10.19

© Getty Images
// Vidal // Semedo // Arturo Vidal

I onsdagens Champions League kamp havde Barca svært ved at nedbryde Inters defensiv, som spillede en taktisk klog kamp. Ifølge Nélson Semedo blev indskiftningen af Arturo Vidal dog helt afgørende for catalanernes comeback.

Nélson Semedo vikarierede onsdag aften på venstre back og han havde det sammen med resten af de catalanske spillere det svært i første halvleg, hvor man kom bagud med 0-1. I anden halvleg ændrede kampen sig dog og det var der ifølge portugiseren en god grund til - nemlig indskiftningen af Arturo Vidal. Derudover var der også ros the Arthur.

'Arturo Vidal var virkelig god. Vi er vant til hans fight, og han var nøglen til holdets comeback' sagde Nélson Semedo, inden han kommenterede sin egen præstation på venstre back. 'Jeg synes, at jeg følte mig godt tilpas, selvom det ikke er min naturlige position. Det vigtige for mig at at spille'.

Også brasilianske Arthur havde rosende ord om Vidal: 'Hver spiller har sin egen styrke, men det er klart, at Arturo hjalp os med at presse længere oppe på banen. Det var hvad holdet havde brug for'.

Barca har fire point efter to kampe i Champions League og fører gruppe F sammen med Dortmund.

.:FORSIDE:.