fbpx

RFEF-chef: 'Upassende at corona-teste spillere'

Magnus Wind - 19.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Corona-virussen har for alvor ramt verdenssamfundet og i fodboldens verden er flere udøvere blevet testet positiv for virussen. Dog mener præsidenten i det spanske fodboldforbund, at man ikke bør teste spillere. 

Hele verden mærker i øjeblikket konsekvenserne af corona-virussen, også i sportens verden hvor rigtig mange turneringer er blevet udskudt. I La Liga er mere end en tredjedel af Valencias trup og stab smittet med corona, og seks personer hos Espanyol er også testet positive. Men står det til præsidenten i det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, så bør klubberne slet ikke få testet deres spillere.

'Når man ved, at mange liv er på spil, virker det upassende at bruge tests på fodboldspillere, når andre har brug for dem' siger Luis Rubiales ifølge mediet AP og uddyber: 'Resultatet ændrer ikke noget for spilleren. Hvis de er positive og ikke har svære symptomer, skal de blive derhjemme. Det virker ikke støttende og totalt upatriotisk i disse tider'.

Ifølge både Valencia og Espanyol har ingen af de coronaramte spillere alvorlige symptomer. Det samme gælder de spillere i andre lande, der er testet positive.

I Barca er det endnu ikke nogen spillere eller medlemmer af staben, der er smittet med Corona.

.:FORSIDE:.