fbpx

Lionel Messi: 'Jeg er glad for min beslutning'

Peter Vyff - 14.07.23

// Lionel Messi

Lionel Messi besluttede sig, til trods for længere tids forhandlinger med Barca, for at skifte til Inter Miami og den amerikanske MLS. Og den beslutning har argentineren ikke fortrudt, hvilket han understreger i et interview.

Selvom Barca i lang tid forsøgte at hente Lionel Messi tilbage til Catalonien, så måtte Joan Laporta og resten af bestyrelsen erkende, at det økonomisk ikke kunne lade sig gøre. Den tidligere Barca-kaptajn måtte derfor endnu en gang affinde sig med ikke at få den afsked med Camp Nou, som han har fortjent.

Ikonet endte istedet med at skifte til Inter Miami, og selvom det uden tvivl har været en hård beslutning, så er det ikke noget han har fortrudt. Det understregede Messi, da han forleden deltog i det argentinske tv-program, Llave a la eternidad, der udsendes til hele nationen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Om skiftet til Inter Miami:
'Jeg er glade for min beslutning. Jeg er forberedt og klar til at møde den nye udfordring, der også byder på en masse forandringer. Jeg er dog helt sikker på at min mentalitet ikke ændre sig, og jeg er, hvor jeg skal være for at kunne præstere på højeste niveau, både for mig selv og for min nye klub.'

Om årsagen til VM-sejren sidste år:
'Vores hold er helt sammenspillet, og efter en del modgang står vi stærkt sammen, både på og udenfor banen. Vi havde ikke tabt i 35 kampe inden turneringen, og det var svært for os pludselig at skulle spille efter at have tabt til Saudi-Arabien. Der var mange knægte, der aldrig havde været med til VM før, men selv efter den dårlige åbningskamp, viste de alle at de var klar til den store opgave, der ventede foran os'.

Om sejren i Copa America:
'Vi voksede sammen efter sejren i Copa America, og vi fandt ud af, hvad der skulle til for at vinde kampe. Vi lærte at tage kontrol med kampene, selv hen imod slutningen af opgøret. At være sikre på, hvad vi skulle gøre, gjorde os i sidste ende stærkere.

Om landsholdstiden:
'Generelt, men specielt i Argentina, har jeg igennem tiden fået en del kritik, der har været årsag til flere svære perioder i mit liv. Sammenholdet på landsholdet, og den her gruppe af knægte, har konstant gjort mig stærkere, og de har forsvaret mig til døden, imens jeg kæmpede for mig selv. Og det bliver hårdt at skulle forlade dem på et tidspunkt - jeg er evigt taknemmelig for alt deres kærlighed'. 

.:FORSIDE:.