fbpx

Joâo Félix’s problemer i Atlético åbner døren til Barca

Simon Arun Vrábel - 16.07.23

// Joao Felix

Den portugisiske angriber, Joâo Félix, har flere gange tidligere været rygtet til Barca. Hans problemfyldte sæsonopstart i Atlético Madrid gør nu, at døren nu endnu engang åbner sig til Barca som måske denne gang er mere lydhør.

Den portugisiske landsholdsspiller, Joâo Felix, har ikke nogen god sæsonopstart med Atlético Madrid, og det har sat gang i rygterne om angriberens fremtid. Endnu engang kommer Barca ind i billedet, og måske timingen er bedre denne gang.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ikke første gang at Joâo Felix bliver kædet sammen med Barca, for rygterne går på, at den 23-årige portugisiske angriber igennem mange år har drømt om at bære blaugrana. Angriberen slog oprindeligt igennem hos Benfica, og det fik i 2019 Atlético Madrid til at lægge et – på daværende tidspunkt – rekordbeløb på 127 millioner euro, men rojiblancos (red. de rødhvide) har aldrig rigtigt fået valuta for pengene.

Rygterne mener at vide, at Felix og Barca ellers har været tæt på hinanden op til flere gange, og nu fortæller avisen Sport, at det dårlige forhold imellem angriberen og den temperamentsfulde træner Diego Simeone har nået frysepunktet. Felix, som var lejet ud til Chelsea i sidste sæson, havde håbet at få sin situation afklaret inden begyndelsen af sæsonforberedelserne, men det er ikke set.

Konsekvensen er blevet, at Joâo Felix udelades af flere af holdets træningssessioner, og ofte træner for sig selv, og det er ikke en holdbar situation for hverken Atlético Madrid eller spilleren selv. Med drømmen om at skifte til Barca kunne begge partner derfor muligvis være mere villige til at møde Barca, hvis en dialog skulle begynde. Det er ingen hemmelighed, at Xavi ikke er tilfreds med hverken Ansu Fati eller Ferran Torres, og især sidstnævnte kunne man måske bytte med Felix.

Den 23-årige angriber har spillet 131 kampe for Atlético Madrid og scoret 34 mål og i trofæskabet står der kun et enkelt spansk mesterskab med hovedstadsklubben. Et skifte til Barca kunne derfor med rette fylde de tomme hylder, for siden 2019 har Barca vundet den spanske liga to gange, den spanske supercup to gange og Copa del Rey en enkelt gang..:FORSIDE:.