fbpx

Avis: Barca-truppen uenig om lønnedgang

Magnus Wind - 26.03.20

© FC Barcelona
// Coronavirus

Tidligere skrev flere medier, at Barca var blevet enige med spillertruppen med en lønnedgang på 70% under den nuværende corona-krisen. Angiveligt er det dog ikke alle spillerne, som bakker om denne beslutning. 

Barcas økonomi lider i øjeblikket under corona-situationen, da klubben ikke får de normale indtægter fra blandt andet tv-penge og billetter til hjemmekampene. Derfor var det ventet, at ledelsen ville forsøge at forhandle om en mulig lønnedgang med førsteholdstruppen, mens corona-krisen forhindrer fodbolden i at blive spillet. Tidligere skrev flere catalanske og spanske medier, at det var lykkes klubben at få sådan en aftale i hus, om at spillerne ville gå hele 70% ned i løn. 

I følge avisen Sport, så skulle det dog ikke være alle spillerne i truppen, som er enige i denne beslutning. Nogle spillere kan overhovedet ikke lide forslaget, da de mener at Barcas tvivlsomme og dyre transfers i de sidste par sæsoner, som ikke har bidraget positivt til truppen, ikke skal gå ud over de nuværende spillere. Flere spillere kan godt se situationens alvor og accepterer ledelsens tilbud, mens nogle vil afvente den spanske spillerforenings udtalelser om en mulig lønnedgang. 

Dette er uden tvivl en svær situation for Barca, da det potentielt kan skabe en splittet og uharmonisk spillertrup.

.:FORSIDE:.