fbpx
Annonce

AC: 'Havde lidt problemer i starten af sæsonen'

FCBARCELONA.DK - 22.09.23

// Andreas Christensen

I forbindelse med Barcas kamp mod Royal Antwerp, har TV3's Luna Christofi mødt Andreas Christensen til en snak om hans sæsonstart i klubben og hans oplevelser i det hele taget. Her er det tydeligt, at AC er godt tilfreds.

'Jeg føler mig til rette. Jeg havde lidt problemer i opstarten, men jeg har det godt og vi trives. Der er sket meget på meget kort tid, men det er bare at komme i gang' indleder den centrale forsvarsspiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg synes vi har et bedre hold, med mere bredde end vi havde sidste år. Vi vil gerne videre fra Champions Legaue gruppen og vi har sat os mange mål denne sæson, og det kræver en bedre trup' siger han videre.

Han bliver spurgt, hvor meget Champions League fylder hos spillerne. 'Sidste år havde vi meget fokus på La Liga. Vi er ikke gået videre fra gruppen de to seneste år og det skal vi meget gerne have ændret på, så det er der fokus ligger' svarer han.

Andreas Christensen roses meget i de catalanske medier og det glæder han sig over. 'Generelt synes jeg, at jeg får meget positiv omtale og det giver selvfølgelig et boost, Det er altid bedst med positiv omtale. Jeg føler ikke et stort pres udefra' afslutter han..:FORSIDE:.