FCBARCELONA.DK - 30.09.19

// Barca B // Collado

Havde det været Messi der gjorde det som Alex Collado gjorde i går, var tv-billederne gået verden rundt. Han scorede et gedigent drømmemål, da Barca B besejrede Atlético Levante med 2-0. Se med her.

Akkurat som Barcas førstehold har haft det svært på udebane, havde Barca B endnu den første sejr på hjemmebane til gode, da Atlético Levante i går aftes lagde vejen forbi det splinternye Estadi Johan Cruyff.

Det var to jævnbyrdige hold der mødtes og havde det ikke været for en pragtkamp af Iñaki Peña i målet, kunne Barca B godt være kommet bagud med et mål eller to.

I stedet bragte Abel Ruiz Barca B foran med tyve minutter tilbage af opgøret. Atlético Levante gjorde alt hvad de kunne for at få udlignet og det var først i det sidste ordinære minut, at kampen blev lukket med en 2-0 scoring.

Den stod Alex Collado for, hvor han helt ude fra hjørnet på utroligste vis trak ind i feltet forbi flere modstander, for til sidst at sende bolden i nettet med hælen.

Med sejren rykker Barca B op på en femteplads i 2. division B's gruppe 3, hvor de første fire hold spiller om oprykning til landets næstbedste række, 2. Division A.