FCBARCELONA.DK - 11.03.21

@ Getty Images

Barca havde ikke heldet med sig onsdag aften mod PSG, hvor man brændte massevis af store chancer især i første halvleg. Derudover brændte Messi et straffespark, som dog burde være blevet taget om.

I slutningen af anden halvleg fik Barca en gylden mulighed for at bringe sig på 1-2 inden pausen og dermed skabe fornyet tro på et comeback mod PSG. Messi misbrugte dog straffesparket, som ramte Keylor Navas i mål og derefter røg op på overliggeren. Herefter headede Verratti bolden væk.

Der skulle dog ifølge reglerne være blevet dømt omspark, da Verratti befandt sig inde i halvcirklen ved feltet, da Messi skød til bolden. VAR havde dog travlt med at tjekke, om Navas havde forladt stregen, og man overså derfor Verratti. En kæmpe fejl af VAR-systemet. Derudover fejlede dommeren også ved ikke at give Kurzawa sit andet gule kort for forseelsen.