fbpx

Xavi: 'Vi ser på muligheden for at hente Messi'

FCBARCELONA.DK - 31.03.23

// Lionel Messi // Xavi

Xavi Hernández holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens udekamp i ligaen mod Elche. Her kom pressemødet uden overraskelse til at handle om Lionel Messi og argentinerens mulige retur til Camp Nou.

Læs Xavis udtalelser her:

Kampen mod Elche:
'Vi møder Real Madrid i næste uge, men den kamp fylder ingenting nu. Vi har udelukkende blikket rettet mod kampen i morgen mod Elche. De har fået ny træner og derfor er det svært at forberede sig til kampen, da vi ikke ved hvordan han vil spille. Det giver dog altid et hold et ekstra skub, når de har fået en ny træner. Derfor skal vi være meget opmærksomme'.

Skader:
'Det er en hård periode for os, for flere spillere er mærkede eller har skader. I morgen mangler vi spillere som Pedri, Dembélé og De Jong, mens Raphinha er ude med karantæne. Det er ikke optimalt, men vi håber, at de snart er klar igen'.

Messi:
'Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om Lionel Messis retur til Barca, for han spiller stadig i PSG. Messi er dog min personlige ven og jeg taler meget med ham. Vi ser på muligheden for at hente ham hjem igen, men der er lang vej endnu. Jeg håber, at vi ser ham tilbage i Barca, for det er hans hjem. Jeg vil være den første til at bifalde hans retur, for han er den bedste fodboldspiller i historien'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Angående økonomien er der mange faktorer, som spiller ind. Vi arbejder hele tiden med Financial Fair Play, men det mest afgørende bliver, om Messi vil tilbage til Barca. Han ved, at døren er åben'.

Ansu Fati:
'Jeg går meget op i, at han har det godt og følet sig godt tilpas. Jeg tror meget på ham og jeg er slet ikke i tvivl om hvad han er i stand til at udrette på banen. Jeg taler meget med ham hver eneste dag og ønsker, at han er glad. Han kommer til at hjælpe os meget'.

Araújo:
'Det er dejlig at have Araújo klar igen, men han har kun trænet med på normal vis i dag. Nu må vi se hvordan han har det i morgen og så tager vi en beslutning'.

Gavi:
'Han er meget glad og tilfreds i Barca. Han er en fantastisk spiller og det er selvfølgelig ikke optimalt, at der er problemer med hans indskrivning på førsteholdet. Måske er problemet, at han er Barca-spiller. Havde det været et andet hold end Barca, så havde der nok ikke være nogle problemer. Gavi er en af de bedste midtbanespillere i verden'.

.:FORSIDE:.