fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi kan stadig afslutte sæsonen godt'

FCBARCELONA.DK - 16.02.24

 

Xavi har holdt pressemøde forud for lørdagens udekamp mod Celta Vigo. Her understregede han, at der er ikke er plads til flere fejl, men at holdet stadig har muligheden for at få en god afslutning på sæsonen.

'Det en modstander der arbejder meget med det taktiske og de fortjener flere point end de har. De gør det meget godt og Benitez er en stor træner. Hvis vi skal spille med om mesterskabet, må vi ikke fejle mere og vi kan stadig slutte sæsonen godt af' indledte Xavi om lørdagens modstander.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også svarede på:

Mange navne nævnes som mulige nye trænere:
'Det er logisk nok, at der nævnes mange navne. Jeg tror ikke det skaber ustabiltet. Jeg tog min beslutning ud fra hvad der er bedst for klubben, som jeg altid har gjort i min karriere'.

Er der skadede spillere der vender tilbage?
'Vi må se ved vores sidste træning i dag. Sergi Roberto og Oriol Romeu er tæt på. Marcos Alonso skal bruge to eller tre uger mere'.

Rygterne om at Frenkie de Jong vil væk:
'Han er en utrolig vigtig spiller og det hele vil afhænge af ham selv og af klubben, men det er ikke tiden til at tale om dette. Vi skal alle stå sammen og tænke på de vigtige kampe der venter, ikke næste sæson'.

Holdets dårlige form:
'Vi forsøger at rette vores fejl, både indviduelt og kollektivt. Vi analyserer vores kampe for at optimere vores præstationer, men man bliver dømt på, hvordan man spiller. Forhåbentlig kommer der en forbedring. Engagementet mangler ikke, men vi har haft koncentrationsfejl'.

Har Xavi tankerne på onsdagens kamp mod Napoli?
'Champions League får ingen indflydelse. Vi tager et skridt af gangen og nu tænker vi på Celta og hvordan vi skal imødegå deres styrker'.



// Xavi // Celta de Vigo
.:FORSIDE:.