fbpx
Annonce

Xavi er forsigtig med Vitor Roques indfasning

Anders Lang Jensen - 21.01.24

© Getty Images
// Vitor Roque
 


Barca har økonomisk prioriteret tilgangen af Vitor Roque denne vinter, men spillemæssigt har angriberen fået meget få minutter indtil nu. Fysisk er stortalentet ikke på 100 procent, og det er man særdeles opmærksomme på.

Efter forrige kamp i Copa del Rey mod Barbastro oplevede Vitor Roque småproblemer med sit ene baglår, og siden trænede angriberen ikke fuldt med under opholdet i Saudi-Arabien til den spanske Super Cup. Her fik Roque ingen spilletid i de to kampe, fordi man ikke ville løbe nogle risici.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS er Xavi og trænerstaben stadig yderst påpasselige og forsigtige med Vitor Roque, fordi brasilianeren ikke er helt på 100 procent endnu. Dertil skal det huskes, at Roque også ankom til Barca efter en længere periode udenfor hos Athletico Paranaense med en ankelskade.

Vitor Roque fik 12 minutter i årets første kamp mod Las Palmas, 26 minutter i Copa del Rey mod Barbastro og 9 minutter torsdag aften mod Unionistas de Salamanca også i Copa del Rey. Dermed er det kun blevet til sporadisk med spilletid i blaugrana-trøjen indtil videre.

Det håber alle parter dog på bliver ændret hurtigst muligt og på sit pressemøde i går forsikrede Xavi om, at angriberen nu er 100% klar. Dermed bliver det spændende at se, om han får en rolle i aftenens kamp mod Betis.

roque27

 

.:FORSIDE:.