FCBARCELONA.DK - 07.07.21

Det blev uhyre dramatisk, da Argentina og Colombia mødtes i nat i semifinalen ved Copa Amércia. Det sluttede 1-1 og man måtte ud i straffespark. Her var Messi en af dem der scorede og sikrede Argentina finalepladsen.

Argentina var svag favorit mod Colombia, der har gjort det godt ved Copa América. Argentinerne fik den perfekt start på kampen med en scoring allerede i det 7. minut, da Messi flot assisterede Lautaro Martínez.

Colombia gav ikke op og skabte gode muligheder, hvor to af dem ramte træværket. Efter en time lykkedes det for dem at få udlignet til 1-1.

Herefter var det Argentina der dominerede og de fik et par store chancer, blandt andet med et skud på træværket af Messi. Der blev dog ikke scoret mere i de 90 minutter og da man ikke benytter forlænget spilletid ved Copa América, gik man direkte til straffespark.

Her scorede Messi på Argentinas første spark og det endte med at argentinerne vandt med 3-2. Dermed er de klar til finalen der spilles natten mellem lørdag og søndag, dansk tid. Her skal de op imod Brasilien.

Sergio Agüero så til fra bænken gennem hele opgøret.