fbpx
Annonce

Valverde: 'Vi er heldige at møde Barca på hjemmebane'

Anders Lang Jensen - 20.01.24

 


I går blev der trukket lod til Copa del Reys kvartfinaler, og for Barcas vedkommende kom Athletic Club op af bowlen. Det er en svær lodtrækning set med Barca-briller, og Athletic-træner Ernesto Valverde er gald for hjemmebanefordelen.

’Det er et klassisk opgør, men det er en svær modstander, som vi har trukket, for de er forsvarende spanske mestre. Vi har ikke været heldige, for Barca var én af de sværeste af de muligheder, der var’, siger den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde til avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi er heldige med ikke at skulle rejse på udebane, men i stedet spille hjemme på San Mames. Det er en attraktiv kamp for alle, der bliver spændende at følge. Når der er otte hold tilbage, er ingen af dem nemme, men Barca er én af favoritterne til at vinde hele turneringen’, slutter Valverde.

Efter at have haft mere lodtrækningsheld i de foregående runder med lavere rangerende hold som Barbastro og Unionistas, kom der altså altså en svær modstander for Barca i kvartfinalen. Kampen ude mod Athletic Club Bilbao spilles på onsdag den 24. januar, kl. 21.30.

valverde1

.:FORSIDE:.