fbpx
Annonce

Værste sæsonstart i 10 år når det gælder skader

FCBARCELONA.DK - 16.11.20

© Getty Images

Barca har rundet 10 kampe denne sæson, fordelt med syv i den hjemlige liga og tre i Champions League. Her viser statistikken, at man skal 10 år tilbage for at finde en sæsonstart med flere skadede spillere.

Sæsonens seneste skade kom til Sergio Busquets, der i en landskamp fredag måtte udgå med et forstrukket ledbånd i venstre knæ. Det er endnu uvist hvor lang pause der venter, men der tales om måske tre uger.

Dermed når antallet af skadede spillere her i sæsonstarten op på 10 mand, der har misset en eller flere kampe. Her er der tale om Ter Stegen, Ansu Fati, Alba, Araujo, Braithwaite, Coutinho, Umtiti, Matheus og Junior, samt altså Busquets.

Værst har det været for Ter Stegen og Umtiti. Tyskeren kunne ikke spille de første 8 kampe på grund af sin knæoperation i sommer, mens Umtiti endnu har sin første kamp til gode. Dertil kommer Ansu Fati, der er ude de næste fire måneder, også efter en knæoperation.

Andre sluppet mere billigt, som f.eks. danske Martin Braithwaite, der kun missede en enkelt kamp på grund af en mindre lårskade.

Man skal 10 år tilbage for at finde en sæson med flere skadede spillere indenfor de første 10 kampe. Ingen af de foregående 10 sæsoner har budt på flere end otte skadede spillere.

.:FORSIDE:.