fbpx

UEFA vil undersøge korruptionsanklager mod Barca

FCBARCELONA.DK - 24.03.23

// Jose Maria Enriquez Negreira

Barca er som bekendt tiltalt for korruption og for at have betalt sig til dommerhjælp og nu har UEFA meldt ud, at de vil undersøge sagen. Barca har svaret, at de vil levere alle de informationer som UEFA måtte bede om.

Det kommer ikke som den store overraskelse, at UEFA nu går ind i sagen om anklagerne mod Barca, der mistænkes for at have betalt store summer til et selskab, der var ejet af den daværende vicepræsident for dommerkomitéen, José Maria Enriquez Negreira.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er alene tale om en undersøgelse fra UEFA's side, for hvis der er hold i anklagerne om at påvirke dommeren, kan det have haft inddirekte indflydelse på de internationale kampe, som man som bekendt kvalificere sig til fra de nationale ligaer.

Det er værd at bemærke, at UEFA ikke har åbnet en sag mod Barca og derfor kan der ikke komme nogen straf. Ledelsen i Barcelona tager det da også roligt og har meddelt, at de vil samarbejde om undersøgelsen.

Præsident Joan Laporta har hele tiden fastholdt klubbens uskyld og vil arbejde hårdt for at rense klubbens ære. Det kan UEFA's undersøgelse hjælpe til med..:FORSIDE:.