Tilhængerne buhede holdet til pause mod Almeria

Simon Arun Vrábel - 21.12.23

Da Barca-spillerne forlod banen på Montjuïc for at gå til pause i kampen mod Almeréa, stod der 1-1 på måltavlen. Efter endnu en halvleg med uinspireret spil kvitterede de fremmødte fans ved at buhe holdet ud af banen.

På trods af at både Xavi, Deco og Joan Laporta samstemmigt har forsikret de mange Barca-fans om, at holdet nok skal genfinde formen, så var tålmodigheden opbrugt for de knap 35.000 tilskuere, som var vidner til en omgang uinspireret fodbold krydret med en masse brændte chancer imod bundproppen Almeria. Det kulminerede med en piben, som startede allerede efter 30 minutter.

Den første gang man kunne høre en spredt piben og buhen på det olympiske stadion var i det 28. minut, og da en opgivende Ronald Araújo forgæves forsøgte at finde en medspiller at aflevere bolden til blot to minutter senere steg volumen betragteligt.

Heldigvis scorede Barca blot to minutter efter, og de fremmødte fans støttede da også holdet og jublede sammen med spillerne, da Raphinha bankede bolden op i nettaget til en 1-0 føring. Desværre holdt føringen kun i otte minutter og udligningen kom endnu engang efter en personlig fejl i forsvaret, Da dommer Guillermo Cuadra Fernández fløjtede til halvleg, var reaktionen fra tribunen hård.

Der er ingen tvivl om, at Barca-tilhængerne slet ikke er vant til at se holdet i de spillemæssige problemer, som man oplever i øjeblikket, hvor man er uskarpe foran mål og samtidig begår et utal af personlige fejl i forsvaret. Derfor benyttede de fremmødte fans årets sidste kamp på hjemmebane til at udtrykke deres utilfredshed.

Man kunne dog flere gange også høre positive tilråb ned mod spillerne og jublen var da også markant da Sergi Roberto scorede målet til 3-2, så der er ingen tvivl om, at spillerne stadigvæk har de mange fans i ryggen, men alle er enige om, at spillet skal forbedres, når den anden halvdel af sæsonen begynder efter årsskiftet.