fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Lewandowski er bedre end vi håbede'

Simon Arun Vrábel - 08.01.23

// Robert Lewandowski

Barca-keeper Marc-André ter Stegen er mere end almindeligt begejstret for holdets nye angriber Robert Lewandowski, som målmanden mener overstiger de forventninger man havde til ham inden han kom til den catalanske storklub.

Barcas førsteholdsmålmand, tyske Marc-André ter Stegen, fortæller i et interview om hans syn på holdets nye stjerneangriber, Robert Lewandowski, og her står det hurtigt klart, at tyskeren mener, at man har købt en fantastisk spiller og en fantastisk personlighed.

'Lewandowski er en spiller, som man ikke behøver at skulle fortælle ret meget. De få tips og tricks som jeg har, har jeg allerede givet ham. Der er stadigvæk en sprogbarriere, men han prøver at integrere sig bedst muligt og det hjælper hele holdet utroligt meget. Vi vidste godt hvad det var for en type spiller vi hentede i Lewandowski, men han er endnu bedre end vi troede'.

Artiklen fortsætter under annoncen


I interviewet med Ter Stegen, som avisen Sport har bragt, sætter målmanden nogle ord på den flotte defensive stime ,som holdet har haft i den hjemlige liga, hvor man kun har lukket seks mål ind i 15 kampe og hvor Camp Nou nærmest er blevet et fort hvor kun Espanyol har fået lov til at score, da man spillede 1-1 imod lokalrivalerne.

'Den defensive præstation er noget, som er gældende for hele holdet og ikke kun målmanden. Hvis holdet lider så lider man også som målmand. Jeg er klar over, at jeg tidligere på sæsonen kunne have spillet bedre, men jeg føler, at jeg er inde i en god periode for tiden. I øjeblikket synes jeg, at hele holdet spiller godt defensivt og målsætningen er at fastholde den defensive stabilitet så modstanderne ikke kan score eller komme frem til chancer'.

Den tyske målmand har vogtet buret i samtlige af holdets 15 La Liga-kampe og i 11 af kampene har han holdt buret rent. Det giver Ter Stegen en suveræn førsteplads foran Gerónimo Rulli fra Villarreal og Unai Simón fra Athletic Bilbao, som hver står noteret for syv clean sheets.

.:FORSIDE:.