fbpx
Annonce

Spillerforening: 'Behandling af Braithwaite er urimelig'

Anders Lang Jensen - 17.08.22

// Martin Braithwaite

Det er ingen hemmelighed, at Barcas ønske for Martin Braithwaite er, at han forlader klubben denne sommer. I mediebilledet lækkes mange oplysninger om forløbet, og den danske spillerforening kalder det komplet urimeligt.

Barca forsøger at ophæve kontrakten med Martin Braithwaite, men angriberen kræver angiveligt hele sin resterende lønpakke udbetalt, såfremt han skal forlade klubben. Barca er meget tydelige omkring deres ønske for Braithwaite, og den danske spillerforening meneer ikke behandlingen af danskeren er i orden.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Den behandling, som Martin oplever, er komplet urimelig. Noget der vel ligger er sted mellem mobning og chikane’, siger direktør for Spillerforeningen Michael Sahl Hansen til den danske avis B.T.

’Det er beskæmmende, hvordan FC Barcelona forsøger at presse ham ud af sin kontrakt, ud af sin ansættelse. En spiller, der kom dem til undsætning, da de var pressede, bliver nu udskammet. Hvor er ordentligheden?’.

’En kontrakt er en kontrakt. Og FC Barcelona og Martin har papir på hinanden i to år endnu. Martin skal fortsætte med at opfylde sin del af aftalen. Og det samme skal FC Barcelona. Og så ville det i øvrigt klæde en af verdens største klubber at behandle sine spillere med større respekt’, slutter Michael Sahl Hansen.

Lige nu er der kold luft mellem parterne, og udsigterne til en afklaring synes langt væk. Martin Braithwaite kan meget vel fortsat være Barca-spiller, efter sommerens transfervindue er smækket i den 1. september.

braithwaite3

.:FORSIDE:.