fbpx
Annonce

Romano: Barca forbereder sit bud på svensk juvel

Anders Lang Jensen - 21.01.24

© Getty Images
// Lucas Bergvall

Lucas Bergvall er på manges læber i disse uger, hvor flere storklubber er ude efter det 17-årige Djurgården-stortalent. Bergvall foretrækker dog angiveligt Barca, og klubben ventes snart at sende et officielt bud afsted.

Trods sine kun 17 år er Lucas Bergvall en del af Djurgårdens førstehold i svensk fodbold, og midtbanespilleren møder stor interesse fra en række klubber i Europa denne vinter. Barca er én af disse, og et skifte rykker for alvor nærmere for stortalentet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, forbereder Barca sig lige nu på at sende et officielt tilbud til svenske Djurgården efter længere tids dialog med Lucas Bergvalls agent. Stortalentet foretrækker tilsyneladende selv Barca som sin næste destination, og det hjælper til i processen.

Fabrizio Romano beretter videre, at Barcas plan er at få lukket handlen denne vinter, mens Lucas Bergvall frem til sommer stadig vil spille for Djurgården. Fra sommer vil man så have talentet til Barca for at indgå både på førsteholdet og andetholdet Barca Atlètic.

bergvall1

 

.:FORSIDE:.