fbpx
Annonce

Raphinha: ’Det påvirker mig kun at have scoret ét mål’

Simon Arun Vrábel - 08.11.22

// Raphinha

Brasilianske Raphinha giver et åbenhjertet interview hvor han sætter ord på hvordan det påvirker ham, kun at have scoret ét mål for catalanerne på trods af, at der forventes langt mere af ham som angriber.

Da brasilianske Raphinha blev hentet til Camp Nou i sommer var forventningerne høje, for Barca måtte betale hele 40 millioner euro for at vinde kapløbet om den eftertragtede angriber. Derfor har det også skabt opmærksomhed, at Raphinha indtil videre kun har scoret et enkelt mål for Barca.

Raphinha stod angiveligt på blokken hos flere europæiske topklubber og derfor var der kamp til det allersidste, inden at Barca kunne trække sig sejrrigt ud forhandlingerne med Leeds United, men prisen blev da også derefter. Ifølge Marca landede prisen på 48 millioner euro, mens der derudover ligger 12 millioner euro i mulige bonusser, som kan indfries. Med det høje prisskilt og Dembélé som direkte modstander i den højre angrebsside, var forventningerne til Raphinha da også derefter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det sætter brasilianerne ord på i et spændende interview med avisen Sport. ’På det individuelle plan har mit skifte været hårdt. Som angriber kan jeg godt lide at score mål og lave assists og det påvirker mig, kun at have scoret ét mål. Det er en svær situation, men mine holdkammerater hjælper mig utrolig meget og jeg arbejder samtidig hårdt på at tilpasse mig den nye spillestil så hurtigt som muligt’ indledte den ellers altid smilende angriber.

Herefter satte Raphinha ord på samarbejdet med Xavi: ’Jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med Xavi. Han var et referencepunkt som aktiv fodboldspiller og i dag prøver han at sætte sit aftryk på holdet som træner med hans ideer. Vi spiller hver eneste kamp for at vinde og målet er forsat at vinde titler’ forsatte Raphinha.

Næste gang den farverige brasilianske angriber får muligheden for at danse er, når Barca i aften spiller ude imod Osasuna i sæsonhalvårets sidste kamp inden VM i Qatar sparkes i gang den 20. november.


.:FORSIDE:.