fbpx
Annonce

Quique Setién om Barca-nedtur: 'Jeg forventede det'

Peter Vyff - 01.11.22

// Setien

Den tidligere Barca-træner Quique Setién overtog tidligere på ugen styringen hos Villarreal. Spanieren deltog i den forbindelse i et større interview, hvor han blandt andet blev spurgt ind til den nuværende situation på Camp Nou.

Barca tog forleden afsked med dette års Champions League efter en række dårlige resultater. Catalanerne har efter fem spillerunder blot formået at hente en sejr og en uafgjort, hvilket betyder at holdet ikke længere har mulighed for at kvalificere sig til knockout-runden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanernes dårlige periode kommer dog ifølge Quique Setién ikke som nogen overraskelse. I et stort interview med avisen Sport kom han med sit besyv på situationen på Camp Nou.

'Barca har haft nogle fantastiske år, men nu skal de igennem en hård periode med meget modgang, for at komme på rette fod igen. Det er en helt naturlig cyklus i fodbold', sagde han og tilføjede: 'Jeg er derfor ikke overrasket over Barcas situation, fordi jeg forventede det'.

Cheftræneren sendte også en stikpille afsted til ledelsen, og afslørede at Barca eftersigende stadig skylder ham penge: 'Barca har endnu ikke betalt mig det fulde beløb for min tid på Camp Nou. Jeg gav ellers ledelsen plads og tid til at betale, men i sidste ende valgte de at hente et barn som Pablo Torre fra Racing, og forstærke deres hold', forklarede Setién.

Spanieren blev også spurgt ind til hans tid hos Barca, og om der var noget han fortrød i den forbindelse: 'I Barca havde jeg fantastiske spillere, men de var for stædige til at ændre sig. Jeg ville ønske at jeg havde overtaget Barca i en anden situation, men jeg vidste, at hvis jeg ikke tog chancen dengang, så havde jeg aldrig fået buddet igen', sagde Setién og afsluttede: 'Jeg fortryder dog intet, og det der skete hos Barca har ikke efterladt mig med nogle konsekvenser. Jeg er vant til at falde ned og skulle rejse mig op igen'.

.:FORSIDE:.