fbpx
Annonce

Piqués exit åbner for alvor jagten på Iñigo Martínez

Anders Lang Jensen - 07.11.22

// Iñigo Martínez

Det kom som en stor overraskelse for de fleste torsdag, at Piqué stopper karrieren efter de sidste kampe på denne side af VM. Den plads i truppen åbner op for Athletic Club Bilbaos forsvarsprofil Iñigo Martínez.

Selvom Barca fortsat råder over fire centrale forsvarsspillere i form af Jules Kounde, Ronald Araujo, Andreas Christensen og Eric Garcia, har defensiven vist sig særdeles sårbar overfor skader i dette efterår. Det kan åbne for en jagt på nyt blod til forsvaret i januar.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Rygterne om Athletic Bilbaos Iñigo Martínez vil ikke dø, og Barca har uden tvivl forsvarsprofilen på listen fordi Martínez har kontraktudløb efter denne sæson. Barca og Athletic Club Bilbao kan dog potentielt lave en aftale om en transfer allerede til januar. Det skriver journalisten Toni Juanmartí.

Toni Juanmartí melder, at Athletic Bilbao har økonomiske problemer, og derfor kan de være interesserede i at sælge Iñigo Martínez til Barca i vinterens transfervindue, for at indkassere et mindre beløb. Samtidig kan det blive en løsning for Barca at sikre bredden i truppen, ved at bringe Iñigo Martínez ind allerede midtvejs i sæsonen.

Barca-ledelsen er ifølge en lang række medier stærkt interesserede i 31-årige Iñigo Martínez, hvor klubben allerede i sommerens transfervindue angiveligt undersøgte muligheden for at købe Athletic Bilbao-profilen fri, noget som den baskiske klub ikke ville være med til.

inigomartinez12

 

.:FORSIDE:.