fbpx
Annonce

Avis: Piqué satser på at spille el Clásico

Markus Johannessen - 21.07.22

// Gerard Piqué

Piqué har haft tilbagevendende komplikationer i venstre lårmuskel siden sidste sæson, hvor han måtte forlade banen i det, der skulle blive sæsonens sidste kamp for Piqué. Nu vil han angiveligt være klar til El Clásico natten til søndag.

Centerforsvareren er med truppen i USA og ifølge den catalanske avis Sport, har den garvede Barca-profil et meget klart mål med touren - at være iblandt spillerne på græstæppet, når de tørner sammen med ærkerivalerne fra Real Madrid. Piqué kom ikke på banen i opgøret mod Inter Miami.

Artiklen fortsætter under annoncen


Piqué har angiveligt trænet med en intensitet, der minder om hans normale tilstand. Han blev dog spottet forlade Drive Pink Stadium i mandags, ledsaget af Xavi Valles og Jaume Munill, som er henholdsvis førsteholdslæge- og fysio, men der er ingen indikationer om, at det var grundet andet end et rutinetjek. 

Det er eftersigende både klubbens og Piqués intentioner at erklære ham kampklar på lørdag, hvor Las Vegas agerer værtsby for sæsonens første el Clásico. 

Ifølge avisen Sport er det dog ikke meningen, at Barca-veteranen skal spille sine vante antal minutter. Men Piqué satser i hvert fald angiveligt på en symbolsk optræden så længe han ikke lider overlast. Den 35-årige spillers skade er nemlig en skrøbelig en af slagsen og førsteprioriteten er derfor at undgå tilbagefald.

 

.:FORSIDE:.