fbpx
Annonce

Piqué poserede med sine imponerende 30 trofæer

FCBARCELONA.DK - 12.11.22

// Gerard Piqué

Gerard Piqué har spillet sin sidste kamp for Barca og afsluttet en karriere, som alle spillere drømmer om at få. I anledning af klublegendens farvel, bad Barca ham at stille op til fotgrafering med de 30 trofæer han har vundet.

Der er ikke mange forhenværende fodboldspillere i verden, der kan se tilbage på en karriere som den Piqué har haft. Efter en kort smuttur til Manchester United i de unge år, har Piqué tilbragt hele sit liv i FC Barcelona og haft kæmpe succes.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er støvlerne lagt på hylden og Piqué kan ikke alene se tilbage på 616 kampe i blaugrana-trøjen, men også på imponererende 30 trofæer. Alle de trofæer blev stillet op på græstræppet på Camp Nou i forgårs og her fik Gerard Piqué taget det historiske foto.

Piqué har været med til at vinde 8 spanske mesterskaber, 3 Champions League, 7 Copa del Rey, 3 VM for klubhold, 6 spanske Supercups og 3 UEFA Supercups.

Derudover har Piqué også vundet VM og EM med Spanien. I begge slutrunder spillede han samtlige kampe, så der er tale om en nærmest perfekt karriere, hvor alt hvad der kan vindes, er vundet.



.:FORSIDE:.