fbpx
Annonce

Pablo Torre skal hjælpe Barca Atlétic i aften

FCBARCELONA.DK - 25.03.23

// Pablo Torre

Det er ikke meget man har set Pablo Torre i aktion for førsteholdet i denne sæson, men i aften er der gode muligheder forspilletid for midtbanespilleren, for han er udtaget til andetholdets kamp i aften mod Sabadell.

Pablo Torre ligner klart taberen i kampen om spilletiden på Xavis midtbane, for mens Busquets, De Jong, Gavi, Pedri og Kessié får masser af minutter, har det kun være sporadisk hvad den 19-årige spiller har fået af spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var planen at Torre skulle have kampe med andetholdet Barca Atlétic under den lange VM-pause, men her holdt en skade ham fra at spille. I aften får han så endelig chancen for en del minutter i benene.

Træner Rafa Márquez har nemlig benyttet den aktuelle landskampspause til at udtage Pablo Torre til holdets udekamp mod naboerne fra Sabadell. Her er det meget sandsynligt, at der venter en startplads til Torre.

Barca Atlétic er inde i en god periode, hvor de ikke har tabt i fem kampe. Det har bragt dem op i top 5 i tabellen og netop top 5 giver adgang til playoff-kampe om oprykning, der er holdets erklærede mål denne sæson.



.:FORSIDE:.