fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 16.12.20

© Getty Images
// Real Sociedad

Der er fint besøg i aften på Camp Nou, når ligaens nr. 1 fra Real Sociedad gæster Barca i La Liga. Her har Barca en unik mulighed for at hente ind på topholdene, eller risikere at blive hægtet yderligere af. Læs her vores optakt til kampen.

Skal Barca gøre sig forhåbninger om at true holdene i den allerøverste del af ligatabellen, skal der tre point på kontoen i aften mod baskerne fra Real Sociedad. Det ligner dog på forhånd en rigtig svær opgave, de to holds aktuelle form taget i betragtning.

Baskerne har kun tabt en enkelt kamp denne sæson, mens Barca som bekendt har smidt så mange point, at de må tage til takke med en uvant 8. plads. På sit pressemøde i går lagde Ronald Koeman da heller ikke skjul på, at han ser en svær aften i møde.

'De gør mange ting som jeg kan lide. Deres resultater er ikke bare gode i denne sæson, men også de seneste sæsoner. De gør det rigtig godt. Det er deres egen fortjeneste, at de er med helt fremme og de kommer til at kæmpe med om mesterskabet' kom det respektfuldt fra Barca-træneren.

Der hviler et massivt pres på Koeman og hans spillere, for skulle det blive til et nederlag, vil det se rigtig svært ud med at komme med helt frem i ligaen. Modsat vil en sejr over topholdet givet Barca-spillerne en ordentlig gang selvtillid, der kan blive vendepunktet for dem.

Barcas spillere gennemførte en let gang træning her til formiddag og umiddelbart efter udtog Koeman følgende trup til opgøret: Ter Stegen, Dest, Araujo, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Iñaki Peña, Mingueza og Konrad.

Kampen mellem Barca og Real Sociedad skulle egentlig være spillet i januar, men den er blevet rykket frem på grund af den spanske Supercup, der netop spilles midt i januar måned, og hvor både Barca og Real Sociedad er med.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.