fbpx
Annonce

Om en uge vil Barca blive markant stærkere

FCBARCELONA.DK - 02.01.22

// Coronavirus

ps5 art


Barca er taget til Mallorca med en trup der er ramt af hele 16 afbud, hvoraf halvdelen skyldes coronavirus. Det varer dog ikke længe før det begynder at lysne, for allerede om en uge forventes Xavi at råde over et mere slagkraftigt mandskab.

Alba, Balde, Dest, Coutinho, Dembélé, Abde, Gavi og Alves er alle meldt syge med corona, mens Fati, Pedri, Braitwaite, Sergi Roberto, Memphis og Ferran Torres er skadet. Dertil kommer at Busquets har karantæne og Demir ikke indgår i klubbens planer fremover.

Det er svære vilkår for Xavi til aftenens kamp, men Barca-træneren kan begynde at øjne lys for enden af tunnelen. Han har netop fået Umtiti og Lenglet raskmeldt fra corona og flere vil følge de kommende dage. Hvis alt går som forventet, vil Alba, Balde, Dest, Coutinho, Dembélé, Abde, Gavi og Alves blive raskmeldt de kommende dage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dertil kommer, at Pedri, Ansu Fati og Memphis alle er i slutfasen af deres skadesperiode. De træner alle med og forventes at stå til Xavis disposition til næste weekends kamp mod Granada. Dermed vil Xavi stå med et helt anderledes slagkraftigt hold om en uge, end han gør i aften mod Mallorca.

Barca spiller også på onsdag, hvor de møder Linares i pokalturneringen, men her forventes Xavi under alle omstændigheder at spare sine stamspillere, så her er der ikke behov for at forcere noget.

Det hele kan dog hurtigt ændre sig, specielt når det gælder corona. I Barcelona krydses der fingre for, at truppen ikke rammes af flere sygdomstilfælde eller skader, så holdet endelig kan opleve en stabil periode uden alt for mange fravær.

.:FORSIDE:.