fbpx
Annonce

Officielt: Neymar misser returkampen mod Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.03.21

// PSG // Neymar


I den seneste uges tid har der været rygter om, at Neymar måske ville blive klar til returkampen i Champions League mod Barca i Paris, men nu har den franske klub officielt meldt ud, at brasilianeren ikke bliver klar i tide til kampen i morgen.

Her før middagstid har Paris Saint-Germain udsendt en meddelse på deres hjemmeside hvori de skriver, at Neymar ikke kommer til at stå til rådighed for Mauricio Pochettino i morgen aften, når PSG tager imod Barca i den franske hovedstad.

Dermed ligger det nu fast, at den tidligere Barca-spiller også går glip af returkampen mod catalanerne i Champions League ottendedelsfinalen. Neymar missede som bekendt også den første kamp mod Barca, der blev spillet i Barcelona for nogle uger siden.

Der er ingen tvivl om, at Neymar ville have forstærket PSG til kampen i morgen, hvis han var blevet klar til kampen. Derfor er det godt for Barca, at Neymar ikke er med i morgen set ud fra et sportsligt synspunkt, men der er næppe tvivl om, at flere af Barca-spillerne nu gerne ville have mødt Neymar i Paris.

PSG skriver i samme meddelse, at Juan Bernat ikke når at blive klar fra sin skade til returkampen onsdag og at målscoreren fra den første kamp, Moise Kean, er i isolation på grund af coronavirus. Dermed er Neymar ikke den eneste spiller, som franskmændene kommer til at mangle mod Barca i morgen.

.:FORSIDE:.