fbpx
Annonce

Officielt: Lewandowskis karantænedom ændres ikke

FCBARCELONA.DK - 23.12.22

// Robert Lewandowski

Det er nu definitivt afgjort, at Barca må undvære Robert Lewandowski i de tre næste ligakampe. Sportsdomstolen TAD kom sent sent fredag aften med deres afgørelse og her blev resultatet, at karantænen ikke bliver ændret.

TAD gav ikke Barca ret i, at karantænen på tre kampe er for hård. Sportsdomstolen bakkede op om La Ligas afgørelse og de fastholdt den straf der blev udmålt efter kampen mod Osasuna, lige inden at VM-pausen indfandt sig, et opgør hvor polakken fik rødt kort.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er ikke flere appelmuligheder og det betyder, at Xavi må finde alternativer i front til kampene mod Espanyol, Atlético Madrid og Gefafe. Derimod må Xavi godt bruge den polske angriber i pokalkampen mod CF Intercity den 4. januar, samt i semifinalen i den spanske Supercup mod Betis den 12. januar. Disse to kampe spilles inden Barca møder Getafe, der altså er sidste ligakamp hvor angriberen må sidde over.

Den første ligakamp hvor Robert Lewandowski igen står til Xavis rådighed bliver i slutningen af januar måned, hvor Barca gæster catalanske Girona.



.:FORSIDE:.