fbpx
Annonce

Officielt: Barca starter sæsonen den 30. august

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.08.20

© FC Barcelona
// Træning

De fleste Barca-spillere er i øjeblikket på ferie efter sæsonen sluttede efter kampen mod Bayern München. Nu står det klart, at spillerne møder ind igen søndag den 30. august. Her står den på lægeundersøgelser, inden træningen starter dagen efter.

Barca starter træningen op i den nye sæson om ti dage mandag den 31. august. Her vender træningen tilbage til træningsanlægget Ciutat Esportiva i Sant Joan Despi. Dagen inden skal spillerne igennem de traditionelle lægeundersøgelser og testes for corona. Det bliver også spændende at se, om Messi er at finde på træningsbanen her midt i alle rygterne.

Det bliver ikke alle spillere, som starter træningen den 31. august, da nogle spillere vil have forlænget ferie. Det kunne for eksempel godt være Messi og de største profiler i truppen. Ellers har ni af Barcas spillere allerede startet træningen.

Trincao, Pedri, Rafinha, Wague, Oriol Busquets, Miranda, Todibo, Matheus og Martin Braithwaite har alle startet træningen. Det ventes ikke, at flere spillere tilslutter sig træningen før den 31. august.

.:FORSIDE:.