fbpx
Annonce

Nu letter programmet for Barcas spillere

FCBARCELONA.DK - 12.03.21


Efter en sæson med et nærmest umenneskeligt program, kan Barcas spillere endelig se frem til nogle uger, hvor der ikke skal spilles midt på ugen. Det vil give nye kræfter til den afgørende del af sæsonen.

To kampe om ugen og lange rejser har tæret på kræfterne hos spillerne og samtidig medført alt for mange skader. Nu venter der endeligt et tiltrængt pusterum og det skyldes ikke at holdet er røget ud af Champions League.

Barca spillede som bekendt mod PSG i onsdags og de skal ikke i aktion før mandag, hvor de møder Huesca i ligaen. Her får de altså fire dage i træk uden kamp. Ugen efter er der for en sjælden gangs skyld ingen midtugekamp og det er først søndag at de møder Real Sociedad.

Herefter følger der en landskampspause, hvor en række af spillere skal repræsentere deres respektive landshold. Det er dog langt fra alle der skal af sted og dem der bliver hjemme, får virkelig mulighed for at lade batterierne op.

Blandt dem er Leo Messi, for de sydamerikanske VM-kvalifikationskampe er aflyst på grund af corona, så Barcas anfører skal ikke i aktion for Argentina.

Ugen efter landskampspausen er der heller ingen midtugekamp, men det skyldes udelukkende, at Barca ikke længere er med i Champions League, for her spilles kvartfinalerne.

Der er derfor ingen tvivl om at hovedparten af Barca-spillerne får god mulighed for at aflaste de trætte ben, inden de møder Real Madrid en uge efter landskampspausen.

.:FORSIDE:.