fbpx
Annonce

Midt i Barca-rygterne: Agüero forlod CL-kamp sur

Jacob Møller Nielsen - 17.03.21

// Sergio Agüero


Sergio Agüero har i den seneste tid været rygtet hæftigt til FC Barcelona, og i gårsdagens CL-opgør mod Borussia Mönchengladbach forlod argentineren banen i dårligt humør, hvilket har pustet yderligere liv i Barca-rygterne.

Barca har i denne sæson manglet en decideret 9'er til angrebet, da truppen på nuværende tidspunkt kun har Martin Braithwaite til at besidde pladsen. Klubben formåede ikke at hente en erstatning for Luis Suárez, og det har efterladt et tomrum, som har været årsag til mange historier i den catalanske presse.

Det seneste skud på stammen er rygterne om Messis gode ven, Sergio Agüero, som eftersigende skulle være tæt på at skifte til Barcelona på en gratis transfer til sommer.

I gårsdagens Champions League-opgør, som Manchester City iøvrigt vandt med 2-0 over Borussia Mönchengladbach og dermed gik videre til kvartfinalerne, kunne man på TV-billederne se en muggen Agüero, som forlod banen uden at fejre avancementet med de øvrige holdkammerater.

Forklaringen skulle ifølge de spanske medier ligge i, at argentineren blev skiftet ind med 15 minutter tilbage og ikke følte, at hans holdkammerater gad spille bolden til ham. Det mener det madrilenske medie Marca i hvert fald at vide, hvor avisen rapporterer om en samtale mellem assistenttærneren og Agüero, hvor angriberen angiveligt kortfattet udtrykte sin utilfredshed over de manglende pasninger.

Hændelsen kommer ovenpå, at Agüero selv var ude og mane til ro, da han over streaming-tjenesten Twitch svarede tilbage på alle kommentarene omkring en snarligt skifte til den catalanske klub: 'I skriver alle "Barca, Barca, Barca". Lad os lige tage den med ro for en kort stund. Stop, og tag et kig. Jeg er stadig i City'.

Om hændelsen i gårsdagens kamp får indflydelse på argentinerens beslutning, og om rygterne med Agüero i det hele taget er sande, kan kun tiden vise. Sikkert er det dog, at Barca søger at bruge så få penge som muligt i det kommende transfervindue, og her ligner en gratis Sergio Agüero måske et godt bud på en kommende Barca-angriber.

.:FORSIDE:.