fbpx
Annonce

Medier: Barca forventer at Piqué er ude i 2-3 uger

FCBARCELONA.DK - 05.03.21

// Gerard Piqué


Man kommer næppe til at se Gerard Piqué lige med det samme på grund af den knæskade han pådrog sig mod Sevilla. Barca er ikke kommet med en konkret udmelding, men flere medier taler om en pause på 2-3 uger.

Det var i en soloaktion onsdag aften i opgøret mod Sevilla, at Piqué beskadigede ledbåndet i højre knæ. I går kom Barcas lægestab med den klassiske meding om, at udviklingen vil afgøre hvornår han er disponibel igen.

Dermed kom der intet konkret bud på, hvor længe Koeman må undvære sin forsvarsgeneral. Avisen Marca og tv-stationen ESPN fortæller dog samstammende, at man internt i klubben forventer der vil gå 2-3 uger, før Piqué igen er i stand til at træne med.

Kommer det til at holde stik, går Piqué glip af de næste fire kampe, som er mod Osasuna, PSG, Huesca og Real Sociedad, inden den første landskampspause i meget lang tid indfinder sig i slutningen af denne måned.

Piqués første kamp kan derved meget vel blive ligaopgøret mod Valladolid i starten af april, den første efter landskampspausen.

.:FORSIDE:.