fbpx
Annonce

Medie: Mulig venskabskamp mod Arsenal til december

Markus Johannessen - 12.11.22

// Arsenal

De europæiske ligaer går en landsholdspause i møde, da VM 2022 bliver fløjtet igang den 20. november. Barca og Arsenal planlægger angiveligt at hjælpe hinanden i form før deres respektive ligaer genoptages. 

16 profiler fra Xavis mandskab skal repræsentere deres nationer (Frankrig, Spanien, Holland, Danmark, Brasilien, Tyskland, Uruguay og Polen) i Qatar. Catalanerne ønsker at holde den gode stime i La Liga og forsvare førstepladsen, og derfor ønsker ledelsen at spillerne finder rytmen igen som samlet trup, før ligaen fortsætter ved årsskiftet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske radiokanal RAC1 planlægger Barca at spille en venskabskamp mod Arsenal, som ligeledes er placeret i toppen af tabellen i Premier League. Mikel Artetas trup er i fantastisk form og ville være en ideel sparringspartner for Xavi, som også vil gå benhårdt efter Europa League-trofæet. 

Det er angiveligt intentionen, at kampen skal afvikles i London på Emirates Stadium. Datoen er endnu ikke fastlagt, men planlægges at finde sted før den 26. december, hvor Arsenal vender tilbage til Premier League.

Det giver også Xavi og co. en mulighed for at møde formstærkt op til derbyet mod Espanyol den 31. december.



.:FORSIDE:.