fbpx
Annonce

Medie: Manchester City vil ikke slippe Bernardo Silva

Simon Arun Vrábel - 21.07.22

// Frenkie de Jong // Bernardo Silva

Bernardo Silva kommer angiveligt ikke til at skifte klub denne sommer, da Pep Guardiola ikke ønsker at miste en af holdets vigtigste spillere. Den beslutning kan få en afgørende betydning for Frenkie de Jong.

Xavi har igennem de seneste måneder haft et godt øje til Manchester Citys midtbanestjerne Bernardo Silva, men de seneste meldinger fra den engelske presse lyder på, at City-træneren, Pep Guardiola, har meddelt klubben, at han ikke ønsker at sælge Silva så tæt på sæsonstarten.

Den catalanske midtbane begynder at se yderst potent ud med spillere som Pedri, Gavi, Sergio Busquets, Kessié og Frenkie de Jong, men alligevel har der i engelske og catalanske medier været adskillige rygter om Bernardo Silva, som Xavi angiveligt ser som en bedre løsning end Frenkie de Jong. Prisskiltet på Silva har dog været så højt, at man kun vil have råd til portugiseren hvis hollænderen blev solgt for den helt rette pris.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det engelske medie The Mirror meddeler dog nu, at Manchester City ikke kommer til at sælge deres midtbanestjerne, som har vundet adskillige store titler i løbet af sine seneste fem år i klubben. Pep Guardiola har ellers tidligere udtalt, at han ikke ønsker at beholde spillere, som hellere vil være andetsteds og rygterne har gået på, at Silva selv ville til Barca. Specielt de catalanske medier har derfor spekuleret i, at et salg af Frenkie de Jong til Manchester United kunne finanserne catalanernes køb af Silva, men det kommer ikke til at ske hvis man skal tro den engelske presse.

Det er dog forkert at tro, at Frenkie de Jong så definitivt bliver i Barca, for La Ligas Financial Fair Play-regler presser klubbens lønbudget. Her er hollænderen blevet udset til at være ham, som mest effektivt kan lette lønbudgettet og én af årsagerne er, at De Jong har et kæmpe udestående med klubben i form at løn og bonusser, som han har udskudt de seneste år på grund af coronapandemien.

Pep Guardiolas beslutning betyder angiveligt, at snakken om Bernardo Silva som Frenkie de Jongs afløser vil stoppe for en stund. Portugiseren har først kontraktudløb i 2025, så fokus bliver i højere grad hvorvidt Frenkie de Jong også spiller i blaugrana når La Liga skydes i gang midt i august.

.:FORSIDE:.