fbpx
Annonce

Medie: Everton holder øje med Adama Traoré

Markus Johannessen - 21.04.22

// Adama Traore

Barcas lynhurtige angriber, Adama Traoré, blev en del af Xavis mandskab i januar. Siden har han gjort en hæderlig indsats og har allerede skabt bedre resultater i Barca end han gjorde i Wolves. Det har angiveligt vækket Evertons interesse.

Catalanernes offensiv blev i den grad udvidet under vinterens transfervindue og nu er ledelsen nået til den konklusion, at der skal tyndes ud i mandskabet. Adama Traoré kom til Camp Nou på en lejekontrakt fra engelske Wolverhampton Wanderers, og hans fremtid i Barca er endnu uvist. 

Det kan efterhånden konkluderes, at Xavis foretrukne angribere består af Ferran Torres, Aubameyang og Dembélé. Flere catalanske medier har tidligere meddelt, at Dembélés beslutning om at blive i klubben eller ej, har direkte indflydelse på om vi ser Adama Traoré repræsentere catalanerne i næste sæson. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Wolverhampton er angiveligt ikke interesserede i fortsat at udleje den 26-årige kantspiller, men vil derimod sælge ham før hans kontrakt udløber i juni 2023. Det er eftersigende noget, som Everton overvejer at gøre til en realitet. 

Ifølge det britiske medie Football Insider har Richarlison fra Everton bedt sin agent om at hjælpe ham væk fra den nedrykningstruede Premier League-klub til sommer. Det tvinger Frank Lampard til at kigge efter alternativer, hvor Adama Traoré angiveligt er på listen over attraktive kandidater. 

Der er endnu intet nyt fra hverken Barcas ellers Wolves' ledelse vedrørende dette, så hvorvidt Adama skal spille i La Liga, Premier League, eller måske endda Championship i næste sæson, er endnu ikke afklaret.

.:FORSIDE:.