fbpx
Annonce

Medie: Barca vinder alligevel kampen om Koundé

Anders Lang Jensen - 23.07.22

// Koundé

Fredag lød meldingerne i de catalanske medier, at engelske Chelsea ville løbe med Jules Koundés underskrift - en spiller som Barca er stærkt interesseret i denne sommer. Nu er situationen angiveligt den, at Barca køber Koundé.

Premier League-klubben Chelsea har været villige til at tilbyde en markant større kontrakt til Jules Koundé, end hvad Barca er i stand til. De seneste meldinger har lydt, at løbet var kørt for Barcas vedkommende i jagten på franskmanden, men angiveligt er der sket en total kovending.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Gerard Romero er Barca og Sevilla lørdag morgen nået til enighed om en transfer, og derfor mangler blot de personlige vilkår. Jules Koundé har dog et stort ønske om at skifte til Barca, og derfor bliver der ikke problemer med at nå til enighed på den front.

Gerard Romero melder, at transferen sker med 99 procent sandsynlighed, så meget tyder altså på, at Barca har accelereret jagten på Jules Koundé i det seneste døgn. Dermed får Xavi altså meget vel den forsvarsspiller, han så højt har ønsket sig i dette transfervindue.

.:FORSIDE:.