fbpx
Annonce

Medie: Barca overvejer stadig at hente Dani Olmo

Peter Vyff - 19.08.22

// Dani Olmo

Barca har eftersigende genoptaget interessen i Dani Olmo, da prisen på Bernardo Silva kan vise sig at blive for alt for høj. Cheftræneren Xavi skulle især være fortaler for købet Leipzig-spilleren, der har en fortid i La Masia.

Sommerens transfervindue har været forbundet med stor aktivitet på Camp Nou, hvor der er blevet handlet kraftigt ind. Ledelsen ønsker dog at fortsætte oprustningen, hvor Bernardo Silva fra Manchester City ofte har været nævnt. Det bliver dog ikke nemt at hente landsholdsspilleren, som eftersigende menes at koste i omegnen af 100 milioner euro.

Barca har stadig store økonomiske problemer, hvilket betyder at hvis der skal handles yderligere, så bliver flere førsteholdsspillere nødt til at forlade Camp Nou. Det er dog endnu ikke lykkes at komme af med Martin Braithwaite, Samuel Umtiti og Memphis Depay, hvilket betyder at købet af Bernardo Silva ser ekstremt vanskeligt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne ønsker eftersigende fortsat at forstærke holdets midtbane, og derfor arbejdes der på at finde alternativer til Bernardo Silva. Ledelsen har derfor ifølge mediet Fichajes genoptaget interessen i Dani Olmo, der i flere sæsoner har været sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou.

Catalaneren har fået størstedelen af hans fodboldopdragelse hos La Masia, inden Olmo tog den modige beslutning om at slutte sig til Dinamo Zagreb. Det udmøntede sig senere i et skifte til RB Leipzig, hvor han har optrådt siden 2020 med stor succes.

Barca forsøgte allerede at hente Olmo i sidste sæson, hvilket dog ikke kunne lade sig gøre rent økonomisk. Sportsdirektør Mateu Alemany har dog fastholdt interessen i Olmo, og ledelsen diskuterer ifølge Fichajes nu, hvorvidt landsholdsspilleren skal være holdets førsteprioritet, hvis Frenkie de Jong skulle forlade Camp Nou.

RB Leipzig vil dog sandsynligvis kræve en betragelig transfersum for den 24-årige Olmo, som har kontrakt med tyskerne indtil 2024. Catalaneren har dog et stort ønske om at vende tilbage til Camp Nou, og ligesom med tidligere transfers, så kan det vise sig at blive ekstremt vigtigt for de videre forhandlinger.

.:FORSIDE:.