fbpx
Annonce

Medie: Barca forhandler med Besiktas om Oriol Romeu

Anders Lang Jensen - 26.01.24

// Oriol Romeu

Barca hentede i sommer Oriol Romeu fra Girona, og midtbanespilleren startede fornuftigt på den defensive midtbane. Romeus rolle er dog reduceret markant, og tyrkiske Besiktas har nu angiveligt budt på midtbanespilleren.

Xavi har i den seneste tid ikke set Oriol Romeus vej, når spilletiden skal fordeles på midtbanen, hvor Romeu på det sidste kun er blevet brugt i Copa del Rey-kampe, dog ikke mod Bilbao onsdag. I kampene i den spanske Super Cup kom han slet ikke på banen, og i de sidste 6 ligakampe er det kun blevet til 23 minutter i alt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge det store tyrkiske medie Sports Digitale og journalisten Sercan Dikme, har Besiktas sendt et bud på Oriol Romeu, og klubberne er lige nu i dialog om et salg her i januar. Den reducerede rolle på Barca-holdet har fået klubben til at være åbne overfor en exit efter bare et halvt år i det catalanske.

Desuden er Oriol Romeu selv heller ikke tilfreds med den nuværende situation i Barca, beretter Sports Digitale. Derfor ligner Besiktas umiddelbart en fin mulighed for Oriol Romeu, og hvis klubberne kan blive enige om en mindre transfersum, er det ikke usandsynligt, at en transfer falder på plads i den sidste uge af vinterens transfervindue.

romeu9

.:FORSIDE:.