fbpx
Annonce

Medie: Barca har tilbudt Sergio Agüero kontrakt

FCBARCELONA.DK - 10.03.21

// Sergio Agüero


Sergio Agüero er på det seneste blev sat i forbindelse med et skifte til Barca efter denne sæson. Nu skulle Barca endda ifølge det argentinske medie TyC Sports have sendt et formelt kontrakttilbud til den 32-årige angriber.

Manchester Citys Sergio Agüero har som bekendt kontraktudløb denne sommer, hvor han kan skifte gratis til en anden klub. Her skulle Barca være interesseret i at hente argentineren til Camp Nou for at forstærke angrebet og ikke mindst for at bringe Messis bedste ven fra landshold til klubben.

Onsdag meddeler TyC Sports, at Joan Laporta kort tid efter at have vundet præsidentvalget skulle have taget kontakt til Sergio Agüero og tilbudt ham at komme til Barca til sommer. Her lokkede Barca-præsidenten selvfølgelig med, at han dermed kunne nå at spille på hold med sin gode ven, Lionel Messi, inden hans karriere er forbi.

Der er endnu ikke nogen meldinger om, hvor vidt Sergio Agüero er interesseret i et klubskifte til Barca, men det skulle ikke overraske, hvis han takker ja. I Manchester City er argentineren nemlig begyndt at sidde mere på bænken og derudover lokker det uden tvivl at kunne spille sammen med sin gode ven i klubregi.

.:FORSIDE:.