fbpx
Annonce

Medie: Barca er klar til at sælge Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.07.21

// Antoine Griezmann


Det er kommet frem, at Manchester City angiveligt ser Antoine Griezmann som en plan b til angrebet, hvis de ikke får fat på Harry Kane. Og hvis man skal tro catalanske medier, så er Barca klar til at sælge den franske angriber.

Det er den catalanske radiostation RAC1 som melder, at Barca så småt er begyndt at lege mere med idéen om at sælge Griezmann. Klubben har brug for penge i kassen og de har brug for at frigøre midler til Lionel Messis kontraktforlængelse.

Hvis Barca sælger Griezmann vil det indbringe en stor sum penge og samtidig vil det frigøre meget luft i lønbudgettet. Det er angiveligt gået op for Barca, at det bliver nemmere at holde på Messi, hvis de sælger Griezmann - altså set ud fra et økonomisk perspektiv.

Det kan dog blive svært at sælge Griezmann. Med de seneste udtalelser fra angriberen tyder det på, at han ikke har nogle planer om at forlade Barca, som han har kontrakt med til sommeren 2024. Griezmann kan dog være til at overtale i forhold til at skifte, da Koeman angiveligt foretrækker Agüero og Depay fremfor franskmanden.

Set med økonomiske briller vil det være godt for Barca, hvis Manchester City ender med at løbe med Griezmann. Den engelske klub lader til at være i stand til at betale den pris, som Barca vil have for den 30-årige franskmand. Et salg af Griezmann vil uden tvivl hjælpe godt på økonomien i Barca.

.:FORSIDE:.