fbpx
Annonce

Medie: Både Agüero og Depay kommer til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.05.21

// Sergio Agüero // Depay


I den seneste uges tid er det kommet frem i forskellige catalanske medier, at Agüero og Depay begge er blevet enige med Barca om et skifte til sommer. Nu melder catalanske TV3, at begge spillere kommer til Camp Nou på fri transfer.

Der er stadig uvished om Lionel Messi fortsætter i klubben, selvom det mest tyder på, at han forlænger. Uanset hvad vil Barca forstærke angrebet med Mempis Depay fra Lyon og med Messis landsmand Sergio Agüero fra Manchester City.

Den catalanske tv-station TV3 kan fortælle, at tilgangene af Agüero og Depay er uafhængige af hvad der sker med Lionel Messi. Uanset om argentineren bliver eller ej, så melder TV3, at de to kontraktfrie angribere kommer til den catalanske storklub til sommer.

Det lyder umiddelbart fint at få to så gode angribere som Agüero og Depay til klubben på en fri transfer for begges vekommende, men sker det, og Messi samtidig bliver, så vil Barca stå med fem spillere til det centrale angreb, da klubben i forvejen har Braithwaite og Griezmann. Messi kan som bekendt også spille i det centrale angreb.

Hvis Barca henter både Agüero og Depay skal der dermed sendes et par angribere videre i karrieren.

Her peger pilen nok mest på Martin Braithwaite, selvom danskeren har gjort det udemærket i Barca-trøjen. Man kan også sælge Griezmann, men de catalanske medier regner Griezmanns fremtid i Barca for værende stenstikker efter hans flotte 2021.

Der venter altså et større puslespil for Joan Laporta, Ronald Koeman og sportschef Ramon Planes for at få angrebet til at gå op til den kommende sæson. Det lader til, at der er meget arbejde, der venter på det punkt i den kommende sommer.

.:FORSIDE:.