fbpx
Annonce

Medie: Ajax byder 15 mio. euro på Suárez

Anders Lang Jensen - 22.08.20

// Suárez


Førsteholdstruppen i Barca står denne sommer overfor en større udrensning blandt de etablerede profiler. Klubben vil sende store navne videre, og her er angiveligt bud efter Luis Suárez fra hollandske Ajax Amsterdam.

Tidligere på ugen beskrev flere europæiske medier, at Luis Suárez’ tidligere klub Ajax Amsterdam er meldt interesseret i at hente uruguayaneren tilbage til den hollandske hovedstad. Barca har angiveligt sat et prisskilt på omkring 28 millioner euro, men Ajax er ikke afskrækket.

Ifølge tv-programmet El Chiringuito ønsker hollænderne dog ikke at betale den transfersum for Suárez, der kun har kontrakt en enkelt sæson mere på Camp Nou. Ifølge mediet skulle Ajax dog stadig være villige til at betale omkring 15 millioner euro for sydamerikaneren.

Luis Suárez skal snakke fremtid med den nye Barca-træner Ronald Koeman og ønsker angiveligt ikke forlade det catalanske allerede nu. Men med Barcas nye retning kan Suárez i sidste ende være én af de mange rutinerede profiler, der kan forlade klubben denne sommer for at frigøre økonomiske midler.

.:FORSIDE:.