fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Min tid i Bayern er forbi'

FCBARCELONA.DK - 30.05.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er i dag ude med en meget klar udmelding. Han anser sin tid i Bayern München for at være slut og han opfordrer direkte sin klub til at sælge ham. Dermed optrappes konflikten mellem de to.

Lewandowski var meget klar i mælet, da han i dag kommenterede sin situation i Bayern. 'Jeg kan ikke lide at være i denne situation, men min tid i Bayern er slut. Jeg ser ingen mulighed for at fortsætte min karriere der, baseret på det som vi har set de seneste to uger' kom det fra ham på et pressemøde i den polske landsholdslejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg ser ingen mulighed for at blive i Bayern og den bedste løsning er at jeg rejser. Jeg håber ikke de vil holde mig tilbage' fortsætter han.

Dermed tegner Lewandowski fronterne klart op i hans konflik med sin klub. Det bliver spændende at se hvordan Bayern reagerer på udmeldingen, for indtil nu har de holdt fast i, at angriberen må blive et år mere til hans kontrakt udløber.

I Barcelona kan man ikke gøre andet end at se tiden an, men klubbens sportslige ledelse glæder sig helt sikkert over, at Lewandowski kæmper så hårdt for at komme til den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.