fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Alt forandrer sig ikke på en måned'

Anders Lang Jensen - 01.11.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski har siden sit skifte Barca haft en turbulent sæson indtil videre. Præstationerne i ligaen er stabile, men holdet er allerede ude af Champions League. Angriberen kræver dog mere tålmodighed.

Mange udskiftninger i truppen skabte stor optimisme inden sæsonstarten, men Barcas efterårssæson indtil nu har været noget blandet. Trods den store skuffelse i Champions League holder Robert Lewandowski dog fast i, at holdet er i gang med en proces.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi udvikler os som hold, og jeg forventede ikke, at alt skulle gå godt i første sæson, da jeg ankom til klubben i sommer. Jeg holder fast i, at det er en proces, som kræver tid og tålmodighed', siger Lewandowski ifølge mediet La Vanguardia.

'Vi skulle selvfølgelig havde været videre i Champions League, men da jeg kom til Barca, var jeg klar over, at den første sæson kunne blive udfordrende. Med alt det der er sket i Barca de seneste år, kan man ikke forvente, at alt ændrer sig på en måned. Det tager tid, og vi bliver uden tvivl bedre', slutter angriberen.

Robert Lewandowski har hurtigt vænnet sig til omgivelserne i det catalanske, hvor han har scoret hele 18 mål i de første 17 kampe af sæsonen på tværs af ligaen og Champions League.

lewandowski54

.:FORSIDE:.