fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi forhandler ikke direkte med Haaland'

FCBARCELONA.DK - 06.03.22

// Joan Laporta // Erling Haaland

ps5 art


Erling Haaland er et brandvarmt navn i Barcelona som den foretrukne forstærkning til sommer. I går kommenterede præsident Laporta på rygterne og han forsikrede om, at klubben ikke taler direkte med nordmanden.

Forleden var der forlydender om, at Xavi havde holdt et møde med Erling Haaland i München, for at fortælle ham om planerne i FC Barcelona. Det rygte skød Laporta effektivitet ned i går. 'Barca forhandler ikke med spilleren. Når vi skal forhandle, gør vi det med Borussia Dortmund, hvis det bliver aktuelt. Jeg kan 100% afvise at der er forhandlet. Hvis vi gør det, bliver det med Borussia Dortmund' sagde Barca-præsidenten i følge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta er ikke begejstret for, at der tales så meget om Barcas interesse for Haaland. 'Jeg vil ikke tale om konkrete spillere, for enhver ting vi siger, vil hæve prisen. Det ville være absurd at fortælle om forhandlinger med spillere der måtte interessere os' sagde han videre.

Barca-præsidenten kunne dog fortælle, at man er på udkig efter forstærkninger. 'Vi arbejder på mange spillere der kan forbedre holdet til næste sæson, alt efter hvad træneren og vores sportsdirektør siger. Vi planlæger, men vi holder hverken møder med spillere eller forhandler med dem' kom det afsluttende fra ham.

.:FORSIDE:.